Yangın Merdiveni Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangına dayanıklı kapıları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış sürdürmek zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 ölçünlüı, EN ve CE standartları baz kızılınabilir bunun haricinde mevkiçe yayınlanan yönetmeliklere orantılı olmalıdır.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın anında zemine sağlamlıklı şekilde ergürmek olduğu yürekin, olanaklı olan en kesik sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini sağlamak için önlem kızılınmaktadır.

Ayrıca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla beraberinde muamelat adımları umumiyetle şunları bağırsakerir:

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alev almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen binada imal edip, montaj ve tamir proseslerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorum hileıyoruz.

Yangın vakaları birsonsuz örgüda en pıtrak mukabillaşılan ve güvenilir tehlikelere sistem harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çkızılışma alanlarında emniyetliğin katkısızlanması fakatçlanır.

Bu baplar asliye olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır geçmek üzere dü gruba ayrılır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilgelik verecektir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha ince gereç kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı sinein sac lafınlığı 1.0 mm yahut elan rikkatli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını diğer ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara seçmek mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, vesair yangın kapıları kadar yapı güvenliği maksatının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, tehlikee dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol şeşna düzenınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari yapısı başta bulunmak üzere kullanma amacına ve kullanan nefer adetsına gereğince tasarlanan kapıdır. Aynı anda biröte insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, faziletli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu allıkışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut Yangın Merdiveni Kapısı okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Hızlı Muvasala: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya sahip olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda tahliye işlemleri seri bir halde strüktürlabilir.

Fakat zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda nazar boncuğu yangın çıkışı ve yangın merdiveni mimarilması ıztırari olarak onaylama edilmektedir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page